Tietgenskolen

Udbygning af Tietgen Handelsgymnasium. Projektering på baggrund af forslag fra Jesper Thyge Brøgger.
TietgenSkolen´s ønske om, at være en aktiv og åben skole, understøttes af henholdsvis foldevægge, glasskydedøre og etagehøje glaspartier, der strækker sig op gennem hele bygningens indre, og skaber et transparent og imødekommende miljø.
Den cirkulære Rotundebygning giver plads til flere lokaler til undervisning og medarbejdere. De nye facadeelementer og de to tagniveaur harmonerer med modulet i den eksisterende bygning.
Bæredygtige materialer med stor holdbarhed, slidstyrke og robusthed er valgt for at bygningen vil ældes og patinere med ynde, samt give minimal vedligholdelse og drift.
Det indre torv beklædes med lister og en rød lyddug i etageadslillelsen og i ovenlyset, så akustikken fungerer i det åbne rum.