Vordingborg Borgercenter

Vordingborg Kommune etablerer et borgercenter, hvor borgerne kan betjenes imødekommende i en venlig, åben og tilgængelig indretning til jobsøgende og kontanthjælpsmodtagere med tilhørende backoffice. Dette foregår for både borgere og medarbejdere i et let aflæseligt og trygt miljø med mulighed for privathed i et af de mange tilstødende møderum.

På de øvre etager er backoffice indrettet optimalt til åbent kontormiljø med et solidt indeklima, rigt på dagslys, udsigtsforhold, termisk komfort, ventileret luft og gode akustiske forhold. Der er lagt vægt på universel design/ optimal tilgængelighed.


Bygningen er udformet med respekt for de omgivende bygningers skala. Facaderne opmures med smukke murdetaljer og øverste etager udføres som lette facader, som spejler omgivelserne. Foran det lette facader etableres espaliers med klatreplanter.


Bygningen er udformet med et atrium, hvor brede trapper binder etagerne sammen. I stueplan indrettes et indbydende torv, hvor der findes en velkomst med reception og infoskærm.
Der indrettes attaktive jobsøgningsfaciliteter, med hjulpet selvbetjening, legeområde for børn og kopi- og kaffenicher til borgerne