Ny HTX skole i N├Žstved

Intentionen var at skabe et attraktivt læringsmiljø, som tiltaler og stimulerer de studerende. Bygningen består i sin enkelthed af en tung muret underetage, med en let overetage i glas. Med murede facader, tilpasses bygningen, områdets eksisterende arkitektur, og med de store glaspartier fremstår nybyggeriet let og nutidig. Solafskærmningen tegner sig som et markant mønster, der udover at have en praktisk funktion også har en dekorativ værdi. Undervisningslokaler, værksteder og åbne studiemiljøer ligger ude ved facaden med optimale dagslysforhold. Gruppeområderne knytter sig til undervisningslokalerne og fungerer som en naturlig, fleksibel udvidelse til undervisningen. En bred trappe til 1. sal kan anvendes til siddepladser foran fællesrummet, som kan denne ramme om foredrag, fremvisninger m.m. Fællesarealet foran trappen er koblet til café områder der naturligt kan indgå i større arrangementer.