Marienberg Skole

Projektet er en ombygning og modernisering af Gåsetårnsskolen, Afdelingen Marienberg. Efter ombygningen har målet været at skolen fremstår som en skole, som underbygger og understøtter læring på hele matriklen ude som inde med sundhed, rummelighed og kreativitet som fokusområder.

Fra barnet om morgenen træder ind over matrikelgrænsen mødes det med opfordring og udfordring til læring – og læring gennem leg.
De fysiske rammer skal ”fortælle” at viden og læring er spændende og nem at nå. De skal sikre, at både den sikre og den mere usikre elev indtager skolens individuelle nicher og fælles undervisningsområder som sit trygge domæne. Tryghed åbner for læring.

Opgaven er udarbejdet på basis af et konkurrenceforslag, som CASA vandt den udskrevne konkurrence med. Som en del af forløbet efter konkurrencen var der planlagt en brugerinddragelses-periode, hvor både skole og integreret SFO indgik i en proces med at optimere løsninger og udformninger af de forskellige dele af konkurrenceforslaget.