Nyheder

Næstved Kommunes Arkitekturpris 2020 til CASA Arkitekter!

CASA Arkitekter har modtaget arkitekturpris på boligbyggeriet på Amtmandsstien.

Citat fra bedømmelsesudvalget: ”Valget er faldet på Amtmandsstien 2-16 bl.a. grundet byggeriets fine indpasning i, og dermed udnyttelse af sandbjergets unikke højdedrag samt dets raffinerede fremtræden og udformning.

Bebyggelsens let aflæselige og enkle formsprog med stramt styret rytme skaber rammerne for 8 attraktive gennemlyste boliger af høj kvalitet. Boliger har en fin udsigt over Næstved mod øst og vest. Lige så klart som det anvendte formsprog, lige så konsekvent er valget af få gedigne materialer med træbeklædningen som det mest dominerende. Dette valg bidrager til, at der skabes et interessant, roligt og nærværende forløb, for dem, som måtte bevæge sig over Sandbjerget ad Kærlighedsstien og Amtmandsstien. Bygningens placering og udformning sikrer på fin vis, at beboerne har private opholdsarealer i grønne omgivelser, hvor solnedgangen over Næstved by kan nydes”

Boligerne er indrettet med forskudte planer, hvor man fra indgangsniveauet går enten en halv etage ned til køkkenet, opholdsrum, værelse samt baderum, eller op til den gennemlyste opholdsstue, soveværelse og baderum.

Seneste nyheder

Behov for en

09 april 2024

MØN Bakkeby

09 april 2024

Sognehus i Fensmark

09 april 2024